دسر پاناکوتای نعنایی
نوشته شده توسط : مهسا

مواد لازم

  • خامه 500 میلی لیتر
  • شیر 150 میلی لیتر
  • آب جوش 100 میلی لیتر
  • پودر شکر 80 گرم
  • پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری
  • اسانس نعنا 1/4 قاشق چای خوری
  • رنگ خوراکی سبز به مقدار کافی
  • برای شکلاتهای قلبی:
  • شکلات سفید 100 گرم
  • رنگ خوراکی سبز به مقدار کافی
  • خامه قنادی و برگ نعنا برای تزیین




:: برچسب‌ها: دسر پاناکوتای نعنایی،طرز تهیه دسر پاناکوتای نعنایی،اموزش درست کردن دسر پاناکوتای نعنایی ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: